Sinterklaas

Voor onze klanten

De decembermaand komt er weer aan, dat betekent veel gezelligheid met familie en vrienden, maar natuurlijk ook vele cadeautjes. Ouders beginnen al vroeg met cadeautjes bij elkaar zoeken en gaan stad en land af. Wij bij Speldorado hebben hier de ideale oplossing voor bedacht, zodat u niet meer overal hoeft te zoeken en alles in een keer op een plek slaagt.

Bij Speldorado kunt u kiezen uit 3 opties.

1: U kunt samen met uw kind in de winkel een mandje vullen met cadeautjes die ze willen hebben van Sinterklaas.

2: De kinderen kunnen via de website kiezen wat ze willen en hun verlanglijstje in de winkel bij de kassa inleveren, dan zorgen wij dat hij bij Sinterklaas terecht komt.

3: De kinderen mailen hun lijstje door met wat ze willen en dan zal hij via de mail bij Sinterklaas in het grote boek komen.

Voor u gemak zoeken wij dan de cadeautjes bij elkaar en zorgen dat ze ingepakt en wel voor u klaar staan. In de week voor 5 december kunt u ze bij ons komen ophalen, zo ligt het niet wekenlang in het huis met de kans dat de kinderen het zullen zien. Ook bieden wij aan om de cadeautjes bij u thuis af te leveren, dan komen wij ze persoonlijk in de week voor 5 december ze bij u afleveren.

En als u denkt het kan haast niet beter naast dat we het voor u uitzoeken, inpakken, bezorgen of vasthouden krijgt u ook nog eens 10% korting op alles artikelen die u bij ons koopt of besteld. Heeft u speciale wensen of vragen kom vooral bij ons langs in de winkel of mail ons naar info@speldorado.com. Ook kunt u ons altijd bereiken via 015 364 9190.  Hopelijk zien we u snel in de winkel of op onze website Speldorado.com. En maken we er samen weer een gezellig feest maand van vol met mooie herinneren en vooral veel cadeautjes.

Speciaal voor bedrijven

Speciaal voor bedrijfsfeesten, zoals Sinterkaas, kunnen medewerkers op de Speldorado website zelf een formulier invullen met gegevens van het kind en de gewenste kado’s. Het formulier vindt u onder de kop Home. Het formulier wordt zowel aan Speldorado als aan de contactpersoon gestuurd. De contactpersoon kan daardoor zien wie er al een kado heeft uitgezocht; Speldorado kan de artikelen alvast verzamelen.

Neemt U aub bijtijds contact met ons op als U van deze regeling gebruik wilt maken of er eerst meer van wil weten.

Roeland Prins, Speldorado