Het verhaal van Speldorado

Speldorado: Het speelgoed-eldorado van Delft!

Speldorado is anders dan andere speelgoedwinkels. Naast een uniek en uitgebreid assortiment, is de kwaliteit hoog en zijn de prijzen scherp. Heeft u het elders nog niet kunnen vinden? Grote kans dat u wel slaagt bij Speldorado.

Bordspellen

Op zoek naar het ware bordspel? Speldorado heeft een groots assortiment aan strategische spellen, partyspellen, tweepersoonsspellen, samenwerkingsspellen, kinderspellen, leer- en ontwikkelspellen en buitenspellen. Kortom, voor elk wat wils. Voor advies op maat kunt u altijd het personeel aanschieten.

Schleich dieren

Heeft u onze Schleich vitrine al gezien? Speldorado heeft het hele assortiment van Schleich.

Bouwdozen

Speldorado heeft een groot assortiment plastic bouwdozen van Revell. Van tanks en vliegtuigen tot boten en raceauto’s.

Houten speelgoed

Duurzaam speelgoed voor jong en oud, Speldorado heeft een groot assortiment houten speelgoed van onder andere de merken Goki, Plantoys, Brio en Kapla.

Lego

Lego is extra goedkoop bij Speldorado. We hebben het hele assortiment van Lego: van Lego Duplo tot Lego Friends, van Lego Ninjago tot Lego Technic. Genoeg keuze en u bent extra voordelig uit.

Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor:

  • Het klassieke metalen bouwsysteem Meccano
  • Puzzels van onder andere de merken Ravensburger, Van Haasteren en Jumbo
  • Veel speelgoed om actief bezig te zijn zoals darten, jongleren en vliegeren.

En veel meer goede kwaliteit speelgoed tegen een scherpe prijs. Bekijk ons grote unieke assortiment op onze website: www.speldorado.com. Op onze facebook pagina ziet u de huidige activiteiten en kortingsacties, dus like ons op facebook: www.facebook.com/Speldorado. Voor alle nieuwe spellen en aanbevelingen kunt u een kijkje nemen op ons   twitter account.


Speeltafels, om speelgoed te proberen.

Winkelen wordt bij Speldorado nog leuker als je het speelgoed ook kan uitproberen, of als de kinderen lekker kunnen spelen vandaar ook: Speldorado – Speelgoed Eldorado. Bij Speldorado zijn we langzamerhand meer ruimte aan het inruimen om te spelen. De BRIO speeltafel is al geruime tijd een groot succes bij de kinderen. Onlangs is ook een Kapla bouwpunt en een tafel voor Smartmax bijgekomen. Smartmax is het bouwsysteem dat bestaat uit metalen ballen en staven waarmee abstracte bouwwerken gebouwd kunnen worden. Voor de RPG afdeling en Warhammer zijn ook speeltafels aanwezig, waar spellen, demonstraties en kleine toernooien kunnen worden gespeeld. Uiteraard kan iedereen ook gewoon even komen spelen.


Breng alvast een virtueel bezoek aan onze winkel