Het verhaal van Speldorado

Speldorado: Het Speelgoed Eldorado van Delft

Het verhaal van Speldorado is dat wij een assortiment speelgoed hebben dat niet op veel plaatsen te vinden is daarom is Speldorado de speelgoed speciaalzaak van Delft en omstreken. Al 40 jaar jaar bieden wij onze klanten een groot assortiment kwaliteitsspeelgoed.  

Speldorado heeft nog merken die in de andere speelgoedzaken al jaren verdwenen zijn. U kunt deze artikelgroepen makkelijk vinden in de het overzicht in de linker balk. Zo voeren wij nog Meccano metalen bouwdozen, Revell bouwdozen en Schleich dieren maar ook Darda racebanen, 4m experimenteerdozen en Ravensburger schilderen op nummer. Al vanaf het begin is er een groot assortiment pluche beesten in onze winkel.

Speldorado is gespecialiseerd in spellen en puzzels en ook hier zie je het verhaal van Speldorado, met een groot deel van de winkel dat daarvoor is ingericht. Wij houden geregeld demonstraties en toernooien en via gerichte emails (vraag in de winkel naar onze klantenkaart!), onze Facebook en Instagram pagina houden wij iedereen op de hoogte van nieuwe spellen. Naast veel kinderspellen hebben wij ook heel veel kaartspellen, coöperatieve spellen, strategische spellen etc. 

Ook de puzzel afdeling is groter dan alleen maar een paar Jan van Haasteren puzzels zoals bij andere speelgoed zaken. Op onze puzzel afdeling staan een paar duizend puzzels. Wij hebben ook veel hersenbrekers van Smart Games, mooie Engelse platen van Gibson en  verder heel het assortiment van Ravensburger, Jumbo en Schmidt.

De laatste jaren is er een mooie houten speelgoed afdeling opgebouwd. In deze afdeling is er veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind. Hier verkopen wij het houten constructie speelgoed Kapla , de houten treinbanen van Brio en heel gevarieerde houten lijn van Goki.

Om ons nog meer te onderscheiden van de grote ketens zijn wij afgestapt van het saaie inpakpapier met naam opdruk. Wij hebben meerdere verschillende leuke rollen inpakpapier hangen. Kiest U maar!


Speeltafels, om speelgoed te proberen.

Winkelen wordt bij Speldorado nog leuker als je het speelgoed ook kan uitproberen, of als de kinderen lekker kunnen spelen van daar ook Speldorado – Speelgoed Eldorado. ij Speldorado zijn we langzamerhand meer ruimte aan het inruimen om te spelen. De BRIO speeltafel is al geruime tijd een groot succes bij de kinderen. Onlangs is ook een Kapla bouwpunt en een tafel voor Smartmax bijgekomen. Smartmax is het bouwsysteem dat bestaat uit metalen ballen en staven waarmee abstracte bouwwerken gebouwd kunnen worden. Voor de spellen afdeling en Warhammer zijn ook speeltafels aanwezig, waar spellen, demonstraties en kleine toernooien kunnen worden gespeeld. Uiteraard kan iedereen ook gewoon even komen spelen.


Breng alvast een virtueel bezoek aan onze winkel