Bedrijven en Scholen

Bedrijven en scholen kopen doorgaans wat meer speelgoed dan andere klanten. Vandaar dat wij voor bedrijven en scholen een aparte aanbieding kunnen doen. Voor het uitzoeken van het speelgoed zijn vele mogelijkheden. Soms willen mensen geholpen worden bij de selectie van het speelgoed en voor deze mensen is het maken van een aparte afspraak mogelijk. Andere zoeken liever zelf het speelgoed uit op onze website. Al het speelgoed wordt, indien nodig, ingepakt en gratis op locatie bezorgd. De rekening wordt dan later opgestuurd en de korting wordt hiervan afgetrokken.

Hoe gaat het in zijn werk.
Als U een afspraak wilt maken om met begeleiding speelgoed uit te zoeken dan kunt u contact opnemen door te bellen met 015-3649190 of te mailen naar info@speldorado.com. Als u liever via onze website bestelt kan dat natuurlijk ook.

Scholen kunnen van ons een pasje en een kortingscode krijgen. Met deze code krijgt met een mooie korting op het eind bedrag van de bestelling.

Speciaal voor bedrijfsfeesten zoals Sinterkaas en/of Kerst, kunnen medewerkers op de Speldorado website zelf een formulier invullen met gegevens van het kind en de gewenste kado’s. Het formulier vindt u onder de kop Bedrijven. Het formulier wordt zowel aan Speldorado als aan de contactpersoon gestuurd. De contactpersoon kan daardoor zien wie er al een kado heeft uitgezocht; Speldorado kan de artikelen alvast verzamelen.

Neemt U aub bijtijds contact met ons op als U van deze regeling gebruik wilt maken of er eerst meer van wil weten.

Roeland Prins, Speldorado