Geplaatst op

Inschrijving voor Ticket to Ride Europe 15 th anniversary

Ticket to ride Europe 15 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bordspel Ticket to Ride Europe in een 15th Anniversary Edition! Met deze jubileumeditie van Ticket to Ride® Europe vieren we jaren van spannende treinavonturen voor veel families en vrienden over de hele wereld.

Dankzij een extra groot spelbord met nieuwe illustraties, zeer gedetailleerde treintjes en treinstations in prachtige blikjes, maar ook elke bestemmingskaart die ooit verschenen is sinds de eerste uitgave, is dit met recht een unieke jubileumeditie van Ticket to Ride® Europe!

 

 

 

 

 

 

Naast het basisspel Europe bevat deze editie ook 3 spelvarianten: Europa 1912, Mega Europa en Grote Steden van Europa.


Inhoud: 1 groot spelbord met Europese treinroutes en nieuwe illustraties, 5 blikjes met elk 45 gedetailleerde treintjes, 15 gekleurde treinstations, 5 scorepionnen, 1 spelhandleiding, 110 treinkaarten, alle 108 bestemmingskaarten die ooit verschenen zijn, 1 European Express Bonuskaart en 1 Big Cities of Europe overzichtskaart.

Schrijf je nu in voor deze unieke Ticket to Ride set die binnenkort binnenkomt. We nemen meteen contact op als het spel binnenkomt en je krijgt het tegen de speciale inteken prijs van  79,99.

Je kan je inschrijven met dit inschrijfformulier