Geplaatst op

Pechvogel gratis bij aankoop van 2 tiny tins

ads/tiny-tins

Tiny tins zijn een leuke kleine uitgave van bekende spelletjes. In deze serie zitten vlotte geesten, konijnenhokken, regenwormen en pechvogel. 

Vlotte geesten is een super leuk reactie spel. Kijk naar de kaart en pak het goede voorwerp van tafel. Verzamel jij de meeste kaarten omdat je  het goede voorwerp hebt gepakt? Heb een super snel reactievermogen en win!

Konijnenhokken is een dobbelspel voor echte waaghalzen. Verzamel zoveel mogelijk konijnen en hokken. Als je stopt, scoor je punten. Maar doe dat niet te vroeg, want de volgende speler mag met jouw score verdergaan!

Regenwormen is een snel dobbelspel waarbij je zo veel mogelijk wormen moet verzamelen. Lukt dat niet eerlijk, dan pak je ze gewoon van een ander af.

Pechvogel is het gemeenste dobbelspel ooit! Probeer 4 gelijke resultaten te dobbelen voordat je 3 raven hebt. Lukt dat, dan scoor je punten. Lukt dat niet, dan krijg je een steen waarmee je jezelf of een ander opnieuw kunt laten gooien. Ideaal voor mensen die graag anderen dwarszitten!

Lijken dit jou leuke meeneem spelletjes voor op het terras of op vakantie? Kom dat nu naar Speldorado en koop 2 tiny tins en krijg er dan een gratis pechvogel bij.