Geplaatst op

Nieuw binnengekomen; verschillende Smart Games

0511_113758-1

Ons assortiment van Smart Games is altijd in beweging. Op dit moment hebben wij weer 5 nieuwe smart games binnen gekregen.

1. IQ Digits

Kun je alle puzzelstukjes op het bord leggen en ervoor zorgen dat de getallen opgeteld worden? IQ Digits is een uniek reisspel met 120 uitdagingen, van makkelijk tot expert.

2. IQ Circuit

De tiende IQ puzzel van Smart Games: dat wordt gevierd met een gouden editie! Verbind de stippen met elkaar door een lijn en creëer je eigen circuit.

Je moet voor elke opdracht alle puzzelstukken gebruiken. De stippen (2, 4 of 6) kunnen telkens maar op 1 manier met elkaar verbonden worden, weet jij de welke?
 

3. Diamond queest

Volg de aanwijzingen en vind de rode diamant! Daal af in de Smart Games diamantmijn en graaf alle juwelen op. Gebruik de mijn van informatie aangeboden door de hints en aanwijzingen in elke uitdaging om de locatie van de rode diamant te achterhalen. Hoe dieper je graaft, hoe meer je deductievaardigheden worden getest!

4. Apple twist

Drie uitgehongerde rupsen willen van dezelfde appel eten. Lukt het jou om hun zo te buigen dat zij allemaal op de appel passen? Deze breinbreker laat je hersens kraken! De rupsen zijn, net als het spelbord, verstelbaar.

Apple Twist bevat 60 opdrachten die oplopen in moeilijkheidsniveau. Kinderen zullen met dit spel veel (denk)plezier beleven!

5. Monsters hide & seek

Deze monsters spelen verstoppertje in de slaapkamer! Ze zijn er alleen niet zo goed in, kun jij ze helpen verstoppen? Het speelbord bestaat uit 4 vakken en 4 puzzelstukken die er precies in passen. Kies een opdracht in het boekje, en daar zie je welke monstertjes zich niet weten te verstoppen. Plaats de stukjes zo in het speelbord dat precies de monstertjes op de opdrachtkaart nog zichtbaar zijn. De opdrachten beginnen makkelijk, maar worden steeds moeilijker, waardoor er altijd uitdaging blijft. Zo is het spel zelfs leuk voor volwassenen. Bovendien kun je het spel afsluiten, waardoor het erg gemakkelijk meegenomen kan worden op reis. Zo heb je overal een doos vol puzzelplezier bij de hand!