Geplaatst op

Kinetic sand, jouw zandbak voor binnen!

210511_113422

Meng, kneed en creëer wat je maar kunt bedenken met Kinetic Sand.

Kinetic Sand is magisch, kneedbaar en betoverend zand. Het glijdt door je handen en droogt nooit uit, zodat je er steeds opnieuw mee kunt spelen. Met natuurlijk Kinetic Sand kun je volop kneden, pletten, mengen, snijden en scheppen – de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Kinetic Sand stimuleert de creativiteit en ontwikkeling van de fijne motorische vaardigheden. Maak steeds weer nieuwe creaties en laat het Kinetic Sand door je handen glijden. Het voelt zo goed dat je het niet kunt neerleggen. Wij hebben niet alleen bruin zand maar ook zand in andere kleuren. De korrels van het Kinetic Sand plakken aan elkaar vast en het zand is makkelijk op te ruimen waardoor het goed binnen gebruikt kan worden.