Geplaatst op

Nova Luna

De nieuwe maan is een symbool voor een nieuw begin, de perfecte tijd om iets nieuws te beginnen en je toekomst te plannen – en dat is waar Nova Luna (lat. Voor nieuwe maan) om draait. In elke ronde van dit abstracte spel waarbij tegels worden gelegd, moet je je toekomst opnieuw plannen en een nieuwe strategie ontwikkelen om het hoofd te bieden aan wat het maanwiel je te bieden heeft.
Bij elke beurt moet je beslissen welke nieuwe tegel van het maanwiel je voor je plaatst. Elke nieuwe tegel brengt een nieuwe taak met zich mee die je moet vervullen. Om dit te doen, moet je tegels van de juiste kleur naast de taak plaatsen die je wilt voltooien, maar deze brengen je natuurlijk weer nieuwe taken. Elke keer dat een taak is voltooid, mag je er een van je markeringen op plaatsen. Dus beslis verstandig en wees de eerste die al uw markeringen plaatst.