Geplaatst op

Op zoek naar een leuk spel? Wij geven weer demonstraties!

Onze spellendemonstraties zijn terug van weggeweest. Elke vrijdagavond is er de kans om een spel uit te komen proberen bij ons in de winkel. Door de uitbraak van het Coronavirus zijn er wel een paar kleine aanpassingen aan de gebruikelijke demonstraties:

De spellenuitleg is alleen op afspraak en er is maar plek om één persoon tegelijk te helpen (als je uit hetzelfde huishouden komt mag je met maximaal 2 mensen meedoen) om een afspraak te maken kun je mailen naar info@speldorado.com met daarin de voorkeur voor het tijdstip en de datum en natuurlijk welk spel je wilt komen spelen.

De beschikbare tijdstippen zijn vrijdagavonden van 18:00 tot 19:00 of van 19:30 tot 20:30. De spellen zullen maximaal een uur duren, daarna ronden wij af en hebben wij de tijd om op te ruimen en het spel voor de volgende persoon klaar te zetten.

Er zijn dus maar een zeer beperkt aantal plekken, laat het ons dus tijdig weten als je hier interesse in hebt. Wij zullen deze pagina regelmatig updaten met informatie over welke tijdstippen al bezet zijn.

Wij hebben een selectie spellen gemaakt waar je uit kunt kiezen, dit zijn zowel nieuwe als oude spellen en zijn door ons uitgekozen omdat wij dit toppers vinden die misschien nog niet iedereen kent. De spellen waar je uit kunt kiezen zijn:
Tiny Towns
Caper
Jaws
Menara
Hanamikoji
De Vos in het Bos
The Big Book of Madness
Tea for Two
Ishtar
Mandala
Imperial Settlers
Menara
Gingerbread House
Parijs: De Lichtjesstad
Kahuna
De Zoektocht naar El Dorado