Geplaatst op

Corona maatregelen bij Speldorado

Beste Speldorado-klant,
Wij hebben de afgelopen dagen gemerkt dat het een stuk drukker in de winkel is geworden. Begrijpelijk want mensen willen natuurlijk afleiding hebben om deze dagen mee door te komen. Door deze drukte merken wij wel dat het af en toe niet lukt met het in acht nemen van de door de RIVM voorgeschreven maatregelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Om de drukte in de winkel zoveel mogelijk te beperken krijg je tijdelijk korting voor bestellingen die je op onze website plaatst maar in de winkel komt ophalen. Op onze website kun je ervoor kiezen om spullen voorafgaand aan het winkelbezoek te bestellen. Let even op dat je bij het afrekenen op de website kiest om artikelen in de winkel op te halen en ook in de winkel af te rekenen in plaats van met iDEAL. Als je voor deze optie kiest dan krijg je bij het betalen in de winkel 10% korting op je bestelling – op LEGO artikelen krijg je natuurlijk de gebruikelijk 25% korting.
Kun je een bestelling niet in de winkel ophalen of wil je hem liever thuis bezorgd hebben? De korting kan helaas niet op de website worden toegepast, wat we als compensatie wel kunnen doen is bestellingen boven de €25 gratis verzenden. Kies dan zoals gebruikelijk voor een iDEAL betaling via je eigen bank.
Mocht je toch in de winkel komen, probeer het bezoek dan zo kort mogelijk te houden – door b.v. aan het personeel om hulp te vragen bij het zoeken naar een artikel – en probeer waar mogelijk met de pin te betalen.
Bedankt voor jullie steun en medewerking!

Het Speldorado team.