Geplaatst op

Hubelino dagen

Beleef het speelgoed bij Speldorado

Bij speldorado komt het speelgoed tot leven. Wij willen niet alleen uitleggen waarom het speelgoed dat wij verkopen leuk is, wij willen dat mensen kunnen zien waarom het speelgoed zo leuk is.

Speldorado heeft een speeltafel in de winkel waar ruimte is om rustig te gaan zitten en speelgoed te beleven. Elke week hebben wij een ander artikel op deze speeltafel liggen.

 

 

Hubelino dagen

Deze week staat het merk Hubelino centraal bij Speldorado.

Hubelino is een merk dat Duplostenen gebruikt om een knikkerbaan te maken. Hierdoor ontstaan knikkerbanen die stevig overeind blijven staan.

Op de speeltafel in onze winkel staat een grote kist vol met Hubelino bouwstenen. Jong en oud kan naar hartenlust de raarste knikkerbanen maken. Op deze manier kan iedereen zelf beleven hoe het is om met Hubelino te bouwen.

Ook is er een leuke wedstrijd verbonden aan deze Hubelino dagen. Iedereen die een leuke knikkerbaan heeft gemaakt met Hubelino, kan een video maken van hoe de knikker over de baan naar beneden rolt en deze posten op de Facebook pagina van Speldorado. Het leukste filmpje zal worden beloond met een leuke prijs.

Ouders kunnen natuurlijk meebouwen met hun kinderen of toekijken onder genot van een drankje.

Veel speelplezier!