Geplaatst op

Gravitrax dagen

Beleef het speelgoed bij Speldorado

Bij speldorado komt het speelgoed tot leven. Wij willen niet alleen uitleggen waarom het speelgoed dat wij verkopen leuk is, wij willen dat mensen kunnen zien waarom het speelgoed zo leuk is. Speldorado heeft een speeltafel in de winkel waar ruimte is om rustig te gaan zitten en speelgoed te beleven. Elke week hebben wij een ander artikel op deze speeltafel liggen.

Gravitrax dagen

Deze week staat het merk Gravitrax centraal bij Speldorado.

Gravitrax is een bouwsysteem knikkergootjes op Duplostenen gedrukt kunnen worden. Hierdoor ontstaan knikkerbanen die stevig overeind blijven staan.

Op de speeltafel in onze winkel staat een grote kist vol met Gravitrax bouwstenen. Jong en oud kan naar hartenlust bouwwerken maken met deze bouwstenen en knikkergootjes. Op deze manier kan iedereen zelf beleven hoe het is om met Gravitrax te bouwen.

Ook is er een leuke wedstrijd verbonden aan deze Gravitrax dagen. Iedereen die een leuk bouwwerk heeft gemaakt van het Gravitrax, kan een video maken van hoe de knikker over de baan naar beneden rolt en deze mailen naar speldorado. Het leukste filmpje zal worden beloond met een leuke prijs.

Ouders kunnen natuurlijk meebouwen met hun kinderen of toekijken onder genot van een drankje.

Veel plezier met spelen!