Geplaatst op

Nieuw van Smart Games: Smart Farmer

Smart Farmer is een leuk puzzelspel van het merk Smart Games. Alle Smart Games werken met hetzelfde concept. In de doos zitten een aantal puzzelstukken en daarbij een boekje met zestig puzzels. De puzzels verschillen echter enorm per Smart Game. In Smart Farmer gaat de puzzel over het neerzetten van boerderijdieren. De dieren moeten dan met een hek bij de juiste diersoort worden neergezet.

Smart Farmer neemt het concept Smart Game en doet hier een leuk, herkenbaar thema bij. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 5, maar bied ook genoeg uitdaging voor oudere kinderen en zelfs volwassenen. Het spel is namelijk zo ingedeeld dat de puzzels steeds moeilijker worden. Zo leren kinderen geleidelijk om op de juiste manier denken om zo de moeilijkere puzzels op te lossen.

Smart Farmer spel staat ook op onze speeltafel, zo kun je hem zelf een keer komen uitproberen. Het spel is vrij recent uitgekomen maar blijkt al een hele hit te zijn en wordt vaak gespeeld. Zelf vinden wij hem ook zeer leuk, niet alleen door de uitdaging maar ook door de mooie uitstraling van het spel.