Geplaatst op

LaQ Basic dozen in de aanbieding bij speldorado

LaQ basic is de basisdoos van het leuke en inspirerende constructiespeelgoed; La Q. LaQ bestaat uit 7 verschillende steentjes in 12 verschillende kleuren waarmee je van alles kunt bouwen. Bouw je de modeltekening na of verzin je liever zelf een constructie? Het kan allemaal met LaQ! Deze LaQ doos bestaat 350 stukjes waarmee je basistechnieken en wat uitgebreidere bouwtechnieken leert. Bevat LaQ stukjes in de kleuren rood, blauw, geel, groen, wit en zwart. Inclusief instructieboekje. Het instructieboekje bevat 9 driedimensionale (ruimtelijke) modellen, een aantal modellen hebben bewegende onderdelen waarmee je een nieuwe bouwtechniek leert.

Wij hebben La Q vaak op de speeltafels in de winkel liggen. Jong en oud vindt het leuk om met La Q op deze tafel te bouwen, zowel 5 jarigen als volwassenen.

De voorbeeldboekjes zijn zeker een goede leidraad voor wat je kan maken van La Q. Maar de kleurrijke steentjes zijn ook goed in het stimuleren van de fantasie. De bouwwerken, die aan het eind van de dag op de speeltafel blijven staan, blijven ons dan ook verbazen.

Wij vinden het altijd leuk als mensen bij ons vragen naar LaQ basic dozen, omdat ze ermee gespeeld hebben bij een vriendje of vriendinnetje. Het is natuurlijk een goede aankoop  als je ermee hebt gespeeld en het zo leuk vond dat je het zelf ook wil.

In de maand mei krijgt U een mooie korting op La Q met onze klantenkaart.

Kijk hiervoor het hele assortiment La Q bij spel.

Kom vooral eens kijken in onze speelruimte en probeer het speelgoed uit.

EAN 190516_174239