Posted on

Nieuwe klantenkaart

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en daarmee onze nieuwe klantenkaart.

Om volledig te voldoen aan de eisen van de de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moeten wij tot onze grote spijt helaas ons hele klantenkaart systeem legen. Dit zien wij gelijk als goede kans zien om ons klantenkaart systeem te veranderen.

Vanaf volgende maand is ons nieuwe klantenkaart systeem gekoppeld aan onze nieuwsbrief. In de maandelijkse nieuwsbrief staan vanaf dan verschillende kortingen waar u gebruik van kunt maken op vertoon van de nieuwsbrief of door het geheime woord in de nieuwsbrief te noemen. Deze keuze is ook gemaakt met oog op het milieu omdat we dan geen fysieke klantenkaarten en folders meer uit hoeven te delen. Mensen die staan ingeschreven voor de nieuwsbrief krijgen daarnaast ook 10% korting op al onze spellen en puzzels.

Via deze link kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief en daarmee onze nieuwe klantenkaart.

-Speldorado