Gepost op

Nieuwe spellenavonden

Gezien de zeer goede ontvangst van onze spellenavonden hebben wij besloten om de hoeveelheid activiteiten op te voeren. De hele maand van juli zullen wij bovenop de grote maandelijkse spellenavond ook een aantal kleinere spellenavonden organiseren. Deze kleinere spellenavonden zullen plaatsvinden op vrijdagavonden en staan telkens in het teken van een of meerdere spellen die dan in onze winkel gespeeld kunnen worden. Elke week zal op dinsdag het spel van die week bekend worden gemaakt en de inschrijving worden geopend. Afhankelijk van het spel en de hoeveelheid inschrijvingen zullen er een of twee groepen worden gemaakt om het spel te spelen.

Mochten deze avonden ook populair blijken te zijn dan zullen wij kijken of we hier na juli ook mee door zullen gaan. Feedback is dus belangrijk! Ook suggesties voor spellen om te spelen zien wij graag!

-Speldorado