Gepost op

Spellenavond 21 juni

Na het succes van onze eerste spellenavond zijn wij zeer blij dat wij onze tweede spellenavond aan kunnen kondigen. Op donderdag 21 juni is er van 18:00 tot 22:00 weer de kans om een leuk bordspel te komen spelen. Net als onze eerste spellenavond zullen we bij Van Maanen spelen, dat is een restaurant bij ons in de straat.

Heeft u interesse? Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Wees er wel snel bij, er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar. Als u bent ingeschreven zullen wij u per email op de hoogte brengen. Mocht u niet tot de eerste 20 inschrijvingen behoren dan zullen wij u dit ook per email laten weten en zullen wij u op de wachtlijst zetten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd per e-mail bereiken op: info@speldorado.com

https://goo.gl/forms/hEg9GNvOJw2EtomD3